//UE: COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile//

septembrie 28, 2022

Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că am lansat o versiune îmbunătățită a site-ului haimoldova.md și milliotrees.md! De asemenea, am creat o strategie de comunicare a organizației Hai Moldova și a proiectului Million Trees Moldova, câte un brandbook și am ajustat logo-urile. Toate acestea pentru a avea o prezență online mai performantă dar și pentru a ne prezenta munca într-un mod cât mai profesionist.
Amintim că scopul proiectului “Increase the capacity of NGO Hai Moldova” este de a dezvolta capacitatea ONG-ului Hai Moldova și de a-și fortifica rolul de actor cheie în protecția mediului. Acest proiect se concentrează pe îmbunătățirea performanței organizaționale și îmbunătățirea imaginii sale publice, dezvoltarea abilităților și capacităților echipei, prin obținerea certificării profesionale în protecția mediului și managementul deșeurilor, instruire și educare. Toate acestea vor crește capacitatea organizatorică a ONG-ului Hai Moldova.
„Ca organizație dorim să ne consolidăm guvernanța internă, managementul și capacitatea instituțională, iar ca echipă, ne propunem să creștem nivelul de profesionalism și să devenim mai eficienți. În același timp, pe măsură ce nivelul de profesionalism al echipei noastre crește, vom extinde gama de servicii în domeniul protecției mediului pentru APL, Instituții Publice, ONG-uri și companii private, servicii care au devenit din ce în ce mai necesare pe măsură ce RM începe să adopta legile UE și principiile de mediu, cele mai bune tehnici și practici disponibile.“ susține președinta A. O. Hai Moldova, Nadejda Cebotari.
„COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile” este un proiect de 48 de luni finanțat de Uniunea Europeană (UE) și implementat de către ERIM (anterior IREX Europe).
Obiectivul general al proiectului este de a încuraja rezistența și durabilitatea societății civile din țările Parteneriatului Estic, permițându-le să atenueze impactul imediat și pe termen lung al COVID-19.