Redirecționează 2% din impozitul pe venit

Contribuie și tu direct la o Moldova mai curată, mai verde și mai sănătoasă, redirecționând 2% din impozitul pe venit pentru împădurirea Moldovei.

ula

Ce trebuie să faci?

Pentru a direcționa 2%, trebuie să depuneți declarația cu privire la impozitul pe venit – formularul CET18 cu indicarea codului fiscal al Asociației Hai Moldova – 1019620011870 (câmpul M1, “desemnarea procentuală”). În cazul în care ești posesorul semnăturii electronice, poți redirecționa cele 2% și online.

Formularul CET18 (declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit) poate fi obținut:

  • de la orice direcție de deservire a SFS;
  • de pe pagina web: www.sfs.md cu posibilitatea descărcării și completării acestuia;
  • prin intermediul SIA „Declarație electronică”, opțiune valabilă pentru deținătorii semnăturii electronice sau mobile. În acest caz, la accesare, formularul va fi deja pre-completat cu informațiile de care dispune SFS.

Formularul CET18 (declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit) completat și semnat de persoana fizică plătitoare de impozite poate fi depus:

  • personal: la orice direcție de deservire a SFS, indiferent unde își are viza de domiciliu persoana fizică plătitoare de impozite;
  • prin poștă: caz în care formularele pot fi expediate către oricare oficiu teritorial al SFS;
  • online: cu aplicarea semnăturii electronice sau mobile.

Astfel vei contribui la proiectele noastre de împădurire în cadrul campaniei Million Trees Moldova.

Toate fondurile vor fi utilizate în mod eficient și responsabil, grație experienței și profesionalismului echipei noastre, precum și a principiilor etice ce stau la baza tuturor acțiunilor pe care le întreprindem.

Îți mulțumim anticipat pentru implicare ta în împădurirea Moldovei!