Săptămâna Națională a Bunătății

noiembrie 20, 2023

🤝Am participat cu drag la evenimentul de încheiere a campaniei „Săptămâna Națională a Bunătății”, alături de partenerul nostru de încredere maib. A fost o ocazie deosebită să prezentăm rezultatele frumoase obținute împreună, dar și să oferim un exemplu de succes de colaborare între un ONG și o companie.

🌳Hai Moldova este o organizație care identifică și implementează proiecte de mediu, de educație și sociale.

🏡Scopul principal al acestor proiecte este de a îmbunătăți calitatea vieții în Republica Moldova, dar și de a asigura un viitor mai bun generațiilor viitoare.

Implementarea cu succes dar și sustenabilitatea proiectelor, credem noi, se datorează corelarii dintre cele mai bune practici și soluții disponibile cu realitățile socio-economice din Republica Moldova.

🏦Abordarea realist pragmatică a proiectelor pe care la implementam ne direcționează, ne conduce direct către companiile, către instituțiile, ce au adoptat un sistem de politici de protecția mediului și responsabilitate socială.

🌳Exemplul parteneriatului cu MAIB, este o dovadă clară de proiect de succes, prin care și comunitatea și țara obtin o pădure dar și implicare civică și a angajaților cât și a locuitorilor.

🤝Prin parteneriatul cu MAIB, am reușit să construim un proiect prin care am abordat cu succes diferite paliere socio-economice, si anume:
– am impadurit aproape 3 ha
– am stabilizat și redat în circuitul natural un teren degradat
– am implicat și responsabilizat comunitatea locală
– am educat și implicat peste 100 copii și aproape toți angajații MAIB

Indicatorii de performanță trebuie să fie prezenți permanent în analiza unui proiect.
Oameni implicați, depozite ecologizate, copaci plantați, educație, eficiență financiară

🔑Implementarea diferitor proiecte in comunități „receptive” cred că reprezintă cheia succesului catre o societate dezvoltată din toate punctele de vedere.

🏢Acesta este rolul parteneriatelor intre un ONG și instituții responsabile.

🙋Mulțumim mult pentru invitația primită și mult succes în continuare tuturor!