Plantarea de la Popeasca

noiembrie 29, 2017

Încă o plantare a avut loc, de aceasta data în satul Popeasca.

De Ziua Internațională a zonelor umede și a semnării Convenției Ramsar, atragem atenție la partenerii noștri de la Societatea Ecologică ”Biotica”, care plantează în Zona Sitului de Importanță Națională Ramsar din satul Popeasca.
Importanța zonelor umede este colosală iar de beneficiile protejării de inundații și eroziuni se bucură atât vietățile naturii cât și noi, oamenii.
Din păcate, aceste zone sunt și cele mai vulnerabile dintre ecosisteme, iar 64% din toate zonele umede de pe glob au dispărut în ultimul secol, iar în fiecare an continuăm să pierdem câte 1% din zonele umede rămase
Astăzi ca niciodată este important ca omenirea să înțeleagă în ce constă valoarea zonelor umede și de ce e atât de important să le protejăm și să le conservăm, pentru bunăstarea noastră, a mediului înconjurător și a următoarelor generații.

Proiectul: “Informarea populaţiei în scopul consolidării managementului în Zona Ramsar „Nistrul de Jos”” implementat şi finanţat în cadrul Programului de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu.

Le mulțumim tuturor pentru ajutor și susținerea oferită!