Au construit propria pepenieră. Este vorba de Patrula ECO a Liceului Teoretic ,,Mihai Stratulat”

noiembrie 15, 2021

Venim cu vești bune, Patrula ECO a Liceului Teoretic ,,Mihai Stratulat” au început activitatea practică de plantare a semințelor de nuc și castan pe un lot experimental de pe teritoriul liceului.

Liceul Teoretic ,,Mihail Stratulat” Boscana, Criuleni a venit cu un mesaj pe pagină de Facebook: ,,Implicarea elevilor în astfel de acțiuni, contribuie la promovarea educației de mediu și la creșterea gradului de conștientizare că prin acțiunile lor pot favoriza rezolvarea problemelor ecologice”.

Mulțumim membrilor Patrula ECO din Liceul Teoretic ,,Mihail Stratulat” prin implicare și dedicație! Felicitări dna Prodan Dina, coordonator proiect! Bravo, elevi – membri ai patrulei ECO! Sunteți niște tineri activi, ingenioși și foarte muncitori! Împreună facem Moldova o țară mai verde, mai curată și sănătoasă!

Activitatea are loc în cadrul proiectului Școala ECO, realizat cu susținerea Fundației Coca-Cola ( The Coca-Cola Company ). 10 instituții de învățământ luptă pentru premiul mare – trofeul Școala ECO.

Urmăriți-ne în continuare pentru a vedea cum se va desfășura și marea competiție pentru trofeul Școala ECO și cine va fi învingătorul. Le dorim mult succes și perseverență tuturor participanților!

Proiectul “Patrula ECO – program de educație ecologică și implicare civică” este realizat cu susținerea Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret.