Milion trees Moldova

Scopul proiectului este să oferim cetățenilor Moldovei un mediu mai curat și durabil pentru bunăstarea viitoarelor generații

Valorile noastre sunt:

  • Transparența
  • Dedicația
  • Responsabilitatea
  • Comunitatea
  • Grija pentru mediul înconjurător
HAI MOLDOVA 2020-6599

Misiunea proiectului constă în crearea unei platforme de colaborare inter-sectorială între organizațiile non-profit, administrație și companiile comerciale, pentru plantarea și îngrijirea unui milion de copaci.

În viziunea noastră, putem trăi  într-o țară unde fauna și flora, solurile şi râurile vor fi protejate de păduri şi perdele forestiere, iar omul va fi mai responsabil și sănătos.

Obiectivele
1) Oprirea și fixarea zonelor afectate de alunecări de teren, prin plantarea perdelelor forestiere de-a lungul malurilor de râu, drumurilor, terenurilor agricole și pe terenurile scăzute în bonitate.
2) Crearea și conservarea peisajelor, habitatelor speciilor florei și faunei, prin crearea coridoarelor ecologice, unind brațe de pădure și asigurând circulația animalelor și a păsărilor din regiune.
3) Ameliorarea și reabilitarea albiilor râurilor mici.

Principiile noastre sunt bazate pe o activitate constructivă și ecologică, astfel ne rezervăm dreptul să evităm colaborarea și asocierea cu organizațiile și persoanele compromise de acțiunile săvârșite, companiile implicate în defrișările ilegale ilicite,companiile a căror contribuție pentru comunicarea colaborării, prevalează contribuția propriu-zisă. De asemenea nu vom admite plantările cu conotație politică.

HAI MOLDOVA 2020-6537